pallets
 
 
Gebruikte Pallets of Emballage kopen? Wipal Pallethandel Westland.
Gebruikte houten pallets. Gebruikte kunststof pallets. Heeft u gebruikte producten die u wilt verkopen? Heeft u pallets of emballage te koop? Als pallethandel zijn wij altijd op zoek naar nieuwe voorraad. Op dit moment zoeken wij.: Middelzware zware houten pallets.
Kunststof pallets VINK LISSE Nederland.
Pallets voor eenmalig gebruik en recyclebare pallets Een duidelijk verschil tussen pallets voor eenmalig gebruik en recyclebare pallets is er niet. Ook pallets voor eenmalig gebruik kunnen probleemloos meerdere keren worden gebruikt. In zogenaamde pallets voor eenmalig gebruik is minder materiaal verwerkt gerecycled materiaal en ze hebben een lagere prijs.
Pallets kopen. zonder transportkosten. Binnen 2-3 dagen geleverd!
Diverse afmetingen gebruikte pallets of nieuwe pallets kunt u toepassen in uw palletstelling / magazijnstelling zodat u uw bedrijfsruimte op een efficiƫnte wijze kunt inrichten. Pallets kopen vanaf 398., Nieuwe en gebruikte pallets. Binnen 2-3 dagen geleverd. De verschillende palletmaterialen hout, CP en kunststof. Pallet Spoed verkoopt de volgende soorten pallets.: Om ervoor te zorgen dat u de juiste pallets heeft voor uw type transport, lichten wij de verschillende materialen kort toe. De houten pallet staat bekend om zijn hoge draagkracht en goede kwaliteit. Wanneer het gewicht op de pallet goed wordt verdeeld, heeft de pallet een draagvermogen van 2.000 kilo. Tevens is de houten pallet zeer milieuvriendelijk doordat deze eenvoudig gerecycled kan worden.
Home Laarhoven Pallets in Dordrecht Inkoop Verkoop van pallets.
Ruime voorraad van nieuw en oude pallets! Laarhoven Pallets is al sinds 25 jaar een familie bedrijf. Met zo veel ervaring kunnen wij u een uitstekende service, een snelle levering, en een efficiƫnte afhandeling van pallets inkoop en pallets verkoop garanderen. Laarhoven Pallets is gevestigd op het industrieterrein van Dordrecht. Graag willen wij u uitnodigen om een kijkje te nemen. Laarhoven Pallets in Dordrecht heeft allerlei soorten pallets in huis. Voor zowel particulier als bedrijf. De huidige werkzaamheden van Laarhoven Pallets lopen uiteen van pallet recycling, leveren en onderhouden tot het vervaardigen van nieuwe pallets in alle maten en soorten die de klant wenst. Tel: 31 0 78 6452350. De EURO-pallet is de bekendste en meest gebruikte pallet. Deze pallets zijn zo ontworpen dat ze in treinwagons passen en zijn daarmee ideaal voor de logistiekwereld. Blokpallets zijn ideaal voor heftrucks en handpallets-trucks omdat dit type pallet aan alle vier de zijden mechanisch verplaatst of omhoog gebracht kan worden. CP-pallets worden vooral gebruikt in chemische bedrijven. Onze CP-pallets voldoen aan de richtlijnen van het DCUCI Verbond der Chemische Industrie in Duitsland Verder lezen. 2018 Laarhoven Pallets Madame Curiestraat 7 3316 GN Dordrecht 31 078-6452350 info@laarhovenpallets.nl.
Ons bedrijf PSM Pallets.
Bel: 0342 413 835. PSM Pallets is gevestigd met het bedrijf in Renswoude gelegen op de grens met Utrecht en Gelderland. Wij zijn gespecialiseerd in de in en verkoop van pallets. Wij leveren houten en kunststof pallets; zowel nieuw als gebruikt.
CP Pallet Kopen Chemische Plastic Pallets Q-Pall.
De CP-5 pallet wordt met een standaardafmeting van 780 x 1140 mm vaak gebruikt voor het transport in containers. De CP-8 pallet is qua afmeting en onderdek gelijk aan de CP-9 pallet echter heeft de CP-8 pallet in het bovendek een gat waardoor deze pallet kan worden toegepast voor bigbags met onderlossing.
bol.com Nieuwe EPAL Europallets 6 stuks.
Geschikt voor diverse klusprojecten zoals het bouwen van palletbanken of een palletbed. Dit zijn echte kwaliteitspallets met planken van maar liefst 22cm, dik. De pallets wegen daardoor ongeveer 25kg per stuk. Europallets ondergaan een warmtebehandeling heat treatment die mogelijk schadelijke organismen doodt.
Home Pallethandel Ott Barneveld.
Oude pallets kunt u inleveren of laten ophalen door ons. Pallets die nog te repareren zijn worden netjes hersteld en weer ter gebruik aangeboden. Pallets die niet bruikbaar meer zijn worden niet weggegooid maar verwerkt tot houtsnippers voor duurzame energie of andere producten.
Kunststof pallets: Europallets, Industriepallets en Maatwerk.
Om je hierbij te helpen en daarmee de keuze voor het pallettype eenvoudiger te maken, hebben wij een lijst met tips bij het kopen van een pallet samengesteld. In dit overzicht staan alle zaken die van belang zijn bij het kopen van een kunststof pallet.

Contacteer ons

Op zoek naar pallets?