monuta
 
 
Informatiedocument over het verzekeringsproduct.
Monuta, levensverzekeraar, vergunning: 12000407 NL Product.: Monuta Uitvaart Geld-verzekering. Deze Verzekeringskaart geeft alleen een samenvatting van de verzekering. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd. Print kaart Download PDF. Welk soort verzekering is dit? Met een Uitvaart Geld-verzekering bepaalt u zelf welk bedrag er voor uw nabestaanden beschikbaar is als u overlijdt. Hiermee kunnen zij uw uitvaartwensen uitvoeren.
Franchisenemer worden bij Monuta Uitvaartzorg?
In lokaal of regionaal werkende teams. Zo is Monuta ook letterlijk altijd dichtbij. De relatie met opdrachtgever en nabestaanden staat bij Monuta voorop. Om in de uitvaartzorg te kunnen werken moet je echt houden van het vak. Je opereert dagelijks in een omgeving die zich kenmerkt door verdriet en rouw. Je bent er vooral op gericht om de zorgen bij nabestaanden weg te nemen en hen tot steun te zijn bij wat noodzakelijk is gedurende de regelingen begeleiding en uitvoering van de uitvaart. Dienstverlening met een grote menselijke maat.
Monuta Webinar Online Seminar.
Voor Monuta was het de eerste keer dat zij gebruik maakten van het communicatiemiddel. De kwaliteit van het webinar was van groot belang. Naast dat Monuta haar naam hoog had te houden, moest het webinar ook inhoudelijk voldoende ondersteuning bieden aan de kijkers.
Monuta.
Samen maken we de missie van Monuta waar: voor iedereen een afscheid met een goed gevoel. Monuta is ondernemend en innovatief in een uitdagende branche. Wij zoeken slimme samenwerkingen en lokaal ondernemerschap op. Monuta gelooft ook sterk in de kracht van haar eigen medewerkers, zij maken het verschil.
Monuta uitvaartverzekering Alle informatie over Monuta.
Monuta werd door de meeste respondenten uitgekozen als de website waar de uitvaartverzekering werd afgesloten. Keurmerk KKV Klantgericht verzekeren. Naast dat Monuta iedereen graag een passende uitvaartverzekering aanbiedt, vindt Monuta het ook belangrijk dat je als klant begrijpt wat de verzekering inhoudt.
Monuta Wilco Leukenhaus indebuurt Deventer.
Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kun je bij Monuta een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgt Monuta als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.
Monuta Uitvaartverzekering? Uitvaartverzekeringen.net.
Bijvoorbeeld of er sprake is van een crematie of begrafenis. Of naar welke locatie de voorkeur uitgaat. Monuta treedt niet alleen voor eigen verzekerden op als uitvaartverzorger. Het is ook mogelijk om met een uitvaartpolis bij een andere verzekeraar Monuta in te schakelen.
Monuta vacatures in HR.
Monuta is in beweging en we blijven ontwikkelen in een uitdagende uitvaartbranche. Dat lukt alleen met collegas die samen met ons de toekomst willen vormgeven, die zien wat er beter kan en die het verschil willen maken. Monuta bestaat uit twee onderdelen: uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen.
Monuta stopt met volmachten.
Monuta: ook tijdens corona is afscheid met goed gevoel belangrijk. Ook" in de coronacrisis blijven we er alles aan doen om voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk te maken, zegt Monuta bij de presentatie van de. Monuta: geen andere acceptatie en geen premietoeslag wegens corona.

Contacteer ons

Resultaten voor monuta