consumentenbond
 
 
Gratis advies van de Consumentenbond voor OBA-leden.
Recensies van producten, prijs-kwaliteitonderzoeken en vergelijkingen van abonnementen en verzekeringen: de Consumentenbond heeft onderzoek gedaan zodat jij dat niet meer hoeft te doen! Opkomen voor je rechten. Wist je dat je in de databank van de consumentenbond ook verschillende hulpmiddelen vindt om op te komen voor je rechten?
Consumentenbond waarschuwt: Koop alleen spullen bij Europese webwinkels.
consumenten Consumentenbond webwinkels. Vakantiemeldpunt consumentenbond binnen enkele uren overspoeld met honderden klachten. Het vrijdag geopende vakantiemeldpunt van de Consumentenbond is binnen enkele. 18 dec 2020, 1917.: Reisaanbieders houden zich niet altijd aan de regels, Consumentenbond start meldpunt. Veel vakanties en reizen zijn geannuleerd of omgeboekt sinds de uitbraak van.
Consumentenbond Europa Nu. r. google-plus. facebook. twitter. linkedin2. nujij. Monitor Nieuwsbrief. pdclogo. pdclogo. man met tas. twitter. boek. Twitter. Facebook. Linkedin. Parlement.com. Montesquieu instituut. Montesquieu instituut.
Door de testresultaten die de bond gepubliceerd had, was de verkoop van het merk bijzonder teruggelopen. Naast de algemene Consumentengids geeft de Consumentenbond ook nog verschillende andere specifieke gidsen uit: de Reisgids, de Geldgids, de Digitaalgids en de Gezondgids. De Consumentenbond werd op 14 januari 1953 opgericht door B.
Consumentenbond adviseert geen kleding en sieraden via een platform buiten de EU te kopen.
Maar er zijn ook andere maatregelen nodig, bijvoorbeeld omdat toezicht moeilijk is. Daarom is het goed dat staatssecretaris Mona Keijzer een speciale commissie van Sociaal Economische Raad, waar de Consumentenbond ook in zit, om advies heeft gevraagd om dit probleem aan te pakken.
Onderzoek consumentenbond Skischool Amstelveen.
Loogman Tanken en Wassen. Wat zegt de consumentenbond. De consumentenbond deed onderzoek naar de mogelijkheden van skilessen en snowboardlessen in Nederland. Lees hieronder de bevindingen van de consumentenbond. Skiƫn en Snowboarden kun je leren in Nederland op.: Maar zijn die lessen overal even goed?
Onderzoek NPCF staat haaks op uitkomsten Consumentenbond en LHV NHG.
De NPCF beroept zich op een onderzoek, waarvan ze het rapport nog niet wil vrijgegeven. Hoewel het volledige NPCF onderzoek nog niet openbaar is, lijken de uitkomsten haaks te staan op de onderzoeken van zowel de Consumentenbond als de LHV.
Consumentenbond Biblionet Groningen.
Als onafhankelijke organisatie werkt De Consumentenbond samen met consumenten aan eerlijke en veilige markten. De bond neemt producten en diensten onder de loep, publiceert adviserende artikelen en probeert misstanden aan het licht te brengen en aan te pakken. Met Consumentenbond vind je actuele online testinformatie op het gebied van ICT, geld, gezond leven en huishoudelijke producten.
Consumentenbond: koop geen elektronica of laders buiten EU.
DroidApp Nieuws Consumentenbond: koop geen elektronica of laders buiten EU. Consumentenbond: koop geen elektronica of laders buiten EU. 24/02/2020 1019: Stefan. Even een oplader of powerbank via AliExpress bestellen. Het kan verleidelijk zijn, maar de veiligheid is serieus in het geding, zo waarschuwt de Consumentenbond.
Smartsite Consumentenbond Intranet.
Met de lancering van het nieuwe intranet heeft de Consumentenbond een duidelijke missie gedefinieerd voor haarzelf; een intranet brengen dat voor medewerkers een onmisbare en onontkoombare bron van informatie, kennis en hulpmiddelen is, met een focus op afdeling relevante informatie.

Contacteer ons

Zoeken naar consumentenbond